Lowel Rifa ex 66 softbox kit

newjay
De Lowel Rifa Softbox eX 66 heeft een 63,5x63,5 cm diffusion screen. De lamp bevindt zich in de softbox (in plaats van dat de softbox voor de lamp is geplaatst) en de screen is van een soort glasvezel. Deze combinatie zorgt samen met de 650w lamp voor een enorme lichtopbrengst, ondanks zijn handsame formaat. Het licht vouwt zich op natuurlijke wijze om het oblect, met een gelijkmatige en zachte schaduw als resultaat. Door de zachte schaduwwerking heb je voor interviewsettings in principe geen andere lampen om een persoon er op zijn of haar mooist uit te laten zien.

De softbox-kit is binnen de minuut op te zetten door het handige uitvouwbare paraplu-systeem. Opgevouwen is deze Rifa softbox slechts 76 cm. Deze softbox is dus vooral handig voor interviewsettings waarbij één of twee personen wordt uitgelicht. Tip: hoe dichter je de softbox plaatst op het object (net uit het zicht van de camera), hoe mooier het resultaat.

De softbox-kit wordt geleverd met:
  • lichtstatief
  • 650 watt reserve-lamp (75 branduren per lamp)
  • blue-filter die de 3200K thungsten lamp verandert in dachtlicht

Deze kit kan worden uitgebreid met Lowel Rifa ex 44 softbox kit en de eveneens handsame Lowel prolight (inc. barndoors, snoot and lichtstatief). Dit licht kan bijvoorbeeld dan fungeren als achtergrondlicht, haarlicht of als invullicht.

Huurprijzen


per dag: 20,-

terug